Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Belirtilen merdivenler genelde bünyenın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir hadise çabucak bina deruninden basitçe ve emin kaçışın sağlanması midein bünyelırlar. Kanuni olarak da her binada bulunması zorunludur.

Yangın bapları temelı esas birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı bedduaşap üzere.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak zaruri adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı Yangın Kapısı sistemleridir.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve ilgili örgünın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça içli davranıyoruz.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yönıcı malzeme sineermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Report this wiki page